Vad händer?

Våren 2018

Släktforskningens dag får nytt datum från och med 2018. Efter stämmobeslut har förbundsstyrelsen nu fastställt den tredje lördagen i januari som nytt datum för Släktforskningens dag, vilket för nästa år innebär lördagen den 20 januari, det innebär då att vi har Öppet Hus lördagen den 20/1 kl. 10.00 – 14.00 i Arkivet för alla som är intresserade av släktforskning, både gamla och nya forskare. Vi bjuder på kaffe och kaka.

Måndagen den 22/1 kl. 18.00 startar vi vår Drop-in-verksamhet i Arkivet, som pågår varje måndag under tio veckor. Vid första tillfället är det en prova på-kväll och alla är välkomna, medlemmar eller icke medlemmar, och det är då gratis att forska, men övriga kvällar kostar det 30:-/kväll. Vill du delta efter första kvällen, blir du medlem. 

Föreläsning

Onsdagen den 7 mars kl. 18.00 kommer Morgan Nyberg att berätta om historiska kartor på Biblioteket i Hällefors. Biljetter finns på Bokhandeln, medlemmar i Släktforskarklubben hämtar sin biljett gratis, för icke medlemmar kostar det 50:-. Begränsat antal platser.

 

Ändrat datum för årsmötet!

Årsmötet sker den 4/4 kl. 18.00 i Arkivet på Hembygdsgården. Välkomna!